Kysané zelí je nejen zdravé, ale i chutné. Z kysaného zelí se kromě příloh k pečeným masům, bramborám a klobáskám, připravuje i polévka zelňačka, segedínský guláš a saláty.
Červené zelí se důkladně očistí, nakrouhá, smíchá se solí, cukrem a kmínem a v nádobách našlape.
Použití
Toto zelí je vhodné jako příloha k hotovým pokrmům, ale hodí se i jako základ lehkého salátu.
Veškeré plodiny pochází z úrodných polí a sadů nacházející se v blízkosti Smetanova statku, kde po staletí pěstují tradiční českou zeleninu a ovoce. U Smetanů se také saláty míchají a zpracovávají. Tím je zaručena jejich výborná chuť a vysoká kvalita.
Skladování
Skladujte při teplotě 2–10 °C.
Tento web používá cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies.